maanantai 24. heinäkuuta 2017

My 5 Favorite Makeup Products


It’s always nice to try new things, but most of us have favorite products that we come back to over and over again. In this post, I go through five makeup products that have become my holy grails. This time, I’m including only makeup and fragrances, but if you wish, I could do a list of skincare and hair products as well.
 
On aina kiva kokeilla uusia juttuja, mutta useimmilla meistä on suosikkituotteita, joita ostamme uudelleen ja uudelleen. Tässä postauksessa käyn läpi viisi meikkituotettani, joista on tullut omia suosikkejani. Tällä kertaa otin mukaan vain meikit ja hajuvedet, mutta jos toivotte pian voi olla luvassa myös ihonhoito- tai hiustuotelistaus.

1. Chanel Chance EDT

First on my list is Chanel Chance, which has become my everyday fragrance. The scent is light enough to wear during the day, but still has lots of character. Most Chanel fragrances are very powdery, which may not be to everybody's liking, but others appreciate their old-fashioned luxury. Chance is almost like a more contemporary version of Coco Mademoiselle, but the two scents are quite similar. And can we just talk about how pretty all the Chanel bottles are...

Ensimmäisenä listallani on Chanel Chance, josta on tullut jokapäiväinen tuoksuni. Se on tarpeeksi kevyt käytettäväksi päivisin, mutta siinä on silti persoonallisuutta. Useimmat Chanelin tuoksut ovat hyvin puuterisia, mikä ei ole kaikkien makuun, mutta toiset taas arvostavat niiden vanhan ajan glamouria. Chance on hiukan kuin moderni versio Coco Mademoisellesta, mutta nuo kaksi tuoksua ovat hyvin samantyylisiä. Puhumattakaan siitä kuinka nättejä kaikki Chanelin pullot ovat…


2. NYX Highlight & Contour Pro Palette

My everyday makeup is very light so, I didn't expect this palette to become one of my daily makeup products. The palette has various contour shades, so most people will find a shade that works for them. Unlike some contour kits, this one also has a shimmery highlighter, which is my favorite shade in the palette. The shades are not overly pigmented, so they are easy to apply.

Arkimeikkini on todella kevyt, joten en odottanut, että tästä paletista tulisi yksi päivittäisistä meikkituotteistani. Siinä on useita varjostusvärejä, joten useimmat löytävät siitä sopivan sävyn. Toisin kuin monissa korostus- ja varjostuspaleteissa, tästä löytyy myös kimaltava korostusväri, mikä on suosikkisävyni koko paletissa. Sävyissä ei ole liikaa pigmenttiä, joten niitä on helppo levittää.


3. YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

This YSL mascara is the probably best one I've ever used. I’m always a little skeptical when a mascara promises a flash lash effect, but this one actually does what it says. I used to wear false lashes every time going out, but because of this mascara, sometimes I don't bother. It replaced my Clinique mascara, and in my opinion, this is far superior.

Tämä YSL maskara on ehkä paras jota olen koskaan käyttänyt. Olen aina hiukan epäilevä kun maskara lupaa näyttää samalta kuin irtoripset, mutta tämä kerrankin tekee mitä lupaa. Käytin irtoripsiä ennen kaikissa iltamenoissa, mutta tämän maskaran takia en aina enää vaivaudu. Se korvasi Clinique maskarani, ja mielestäni, tämä on huomattavasti parempi.


4. MAC Matte Lipstick

MAC Matte Lipstick in the color Whirl, that I featured in my MAC lipstick haul, is my most used lipstick at the moment. The color is just right for just about any occasion. Like most matte lipsticks, it’s also very long lasting. Another reason why I prefer them over cream lipsticks, is that they make the colors look even more dramatic.

MAC:in mattahuulipuna värissä Whirl, jonka esittelin toisessa postauksessa, on eniten käyttämäni huulipuna. Väri on täydellinen melkeinpä mihin tahansa tilanteeseen. Kuten useimmat mattapunat, se on myös hyvin pitkäkestoinen. Yksi syy siihen miksi suosin mattapunia voidemaisten huulipunien sijaan, on myös koska ne saavat värit näyttämään entistäkin dramaattisemmilta.5. Essie Nail Polish

I wear this Essie nail polish as a base coat or just on its own, when I don't feel like wearing a colorful polish. This shade is called Sugar Daddy. It looks super pink, but is almost translucent on the nail –  even with two coats. The polish is long-lasting and has a shiny finish, so it’s a great everyday product.

Käytän tätä Essien kynsilakkaa aluslakkana tai pelkästään sellaisenaan kun en halua käyttää värikästä lakkaa. Tämä sävy on nimeltään Sugar Daddy. Se näyttää tosi pinkiltä, mutta on oikeastaan melkein läpikuultava kynnelle levitettynä, jopa kahdella lakkakerroksella. Kynsilakka on pitkäkestoinen ja kiiltäväpintainen, joten se sopii hyvin arkena käytettäväksi.


So those are my top five makeup products at the moment. If you have any comments or questions, please leave them below and I’ll get back to you.

Siinä siis viisi käytetyintä meikkituotettani tällä hetkellä. Jos teillä on kommentteja tai kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni.Post contains affiliate links / Postaus sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig