torstai 1. syyskuuta 2016

My New Bag - Coccinelle B14
I had been looking for a new handbag for a while, when I came across the Coccinelle B14 bag. It's not a bag you see everywhere, so I'd like to share my thoughts on it. The bag is now available in smooth leather and patent, which is great news for those who like their bag to stay rigid over time. I love the simple design and the silver hardware, which makes the bag look even more contemporary. I knew I had to have it as soon as I laid my eyes on it! The bag is also surprisingly affordable, so you could start collecting it in multiple colors.

So far I've come across this bag is three different leathers; soft leather, smooth leather and patent. I chose smooth leather even though it's not as hard-wearing as patent. The B14 also comes in two different sizes, of which this is the larger one. The opening of the bag is quite small, so keep that in mind if you want to go for the mini size. The larger size is roomy enough to hold a full-size wallet, a cell phone, keys and a small make up kit or even a compact umbrella. Overstuffing this bag is definitely a bad idea though since the leather is quite soft.

+ Plenty of colour options
+ Comes with a shoulder strap
+ Affordable compared to a designer bag

- Small opening
- Marks easily
- Only one inside pocket

 
Olin jo jonkin aikaa katsellut uutta käsilaukkua, kun törmäsin Coccinelle B14 -laukkuun. Tätä laukkua ei näe ihan joka paikassa, joten ajattelin jakaa omat kokemukseni siitä. Aikaisemmin olen nähnyt tämän laukun vain pehmeästä nahasta valmistettuna, mutta nyt saatavilla on myös sileä nahka ja kiiltonahka – hyviä uutisia jos haluaa laukun pysyvän muodossaan ajan mittaan. Laukun malli on hyvin minimalistinen ja hopeanväriset yksityiskohdat tekevät siitä entistäkin modernimman. Tiesin heti ensi silmäyksellä, että haluan tällaisen! Laukku on myös yllättävän edullinen, joten sitä on mahdollista alkaa vaikka keräillä useamman värisenä.
 

Tähän mennessä olen nähnyt tätä laukkua kolmessa eri nahkavaihtoehdossa; pehmeässä, sileässä ja kiiltonahassa. Valitsin sileän nahan sen ulkonäön ja tuntuman vuoksi, vaikka sen kanssa on oltava varovaisempi. B14 on saatavilla kahdessa eri koossa, joista tämä on suurempi. Kannattaa huomata että laukun suu on melko ahdas, joten se on pidettävä mielessä jos aikoo valita mini-koon. Suurempi koko on riittävän tilava täysikokoiselle lompakolle, kännykälle, avaimille sekä pienelle meikkipussille tai jopa kokoontaitettavalle sateenvarjolle. Tämän laukun ylipakkaaminen on kuitenkin huono idea, koska nahka on melko pehmeää.

+ Paljon värivaihtoehtoja
+ Mukana olkahihna
+ Edullinen verrattuna designer-laukkuun

- Pieni suuaukko
- Naarmuttuu helposti
- Vain yksi sisätasku

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig