perjantai 8. toukokuuta 2020

Givenchy Antigona Small


En tiedä oliko syynä sosiaalisen eristyksen aiheuttama sekoaminen, mutta rohkaistuin viimein ostamaan ensimmäisen designer-laukkuni. Olen jo pitkään haaveillut arkikäyttöön sopivasta mustasta laukusta, joka olisi sen verran laadukas, etten saa sitä hajalle muutama vuoden jatkuvassa käytössä. Givenchy Antigonan ja Saint Laurent Sac De Jourin välillä pitkään arvottuani päädyin lopulta Antigonaan. Käytän yleensä aika rentoja vaatteita, joten ajattelin Antigonan sopivan tyyliini paremmin.

En enää halua seurata trendejä, vaan ostan sitä mitä käytän. Givenchy Antigona on ollut aika kauan markkinoilla, mutta se ei haittaa ollenkaan. Päinvastoin, mulle se kertoo että kyseessä on aika hyvä laukku, jos ihmiset ovat valmiita sitä ostamaan lähes kymmenen vuoden jälkeen.

Olen huomannut että suosin jokapäiväsessä elämässäni isompia laukkuja, joissa on kaksi kahvaa ja olkahihna. Haluan että arkilaukkuun mahtuu mukavasti täysikokoiset kuulokkeet, vesipullo ja vaikka aamupalajugurtti, jos joudun kiireessä lähtemään. Siksi ostin laukun koossa Small, joka on juuri sopiva arkikäyttöön. Läppäriä tänne ei mahdu, enkä muutenkaan sellaista käsilaukussa kantaisi, mutta tabletti sopii hienosti ja tilaa jää vielä runsaasti yli.


Yleensä sileät nahat ovat arempia naarmuille ja käytön jäljille, kuin karkeammast ja kuvioidut nahat. Tein kuitenkin vähän taustatutkimusta lukemalla arvosteluja ja katsomalla kuvia käytetyistä laukuista, ja huomasin että Givenchy Antigonan sileä (Shiny Lord) nahka itseasiassa kestää käyttöä paremmin kuin karkea (Sugar) nahka. Sain tästä heti hyvin kokemusta kun ensimmäisellä käyttökerralla naarmutin laukun hienosti autotallin oveen. Olin siitä aika harmissani, mutta naarmu onneksi tasottui käytössä, eikä sitä näy enää ollenkaan.

Ainoat huonot puolet, joita olen toistaiseksi huomannut, on olemattoman pieni kännykkätasku, jota ei pysty edes käyttämään ja pieni suuaukko, jota joutuu venyttämään jos laittaa laukkuun isompia tavaroita. Sen sijaan tämä ei tunnu minusta mitenkään erityisen painavalta, vaikka sitä ovat jotkut valitelleet. Kaiken kaikkiaan suosittelisin tätä jos tykkää muodossaan hyvin pysyvistä, jäykemmistä laukuista ja etsii ajatonta arkikäyttöön sopivaa laukkua.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig