keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Käytetyin laukkuni - Coach Tabby

Moikka taas pitkästä aikaa blogin puolella! Tää Coach:in Tabby-laukku on ollut mun vaatekaapissa nyt jo puolen vuoden ajan. Sitä on sen verran paljon nähty täällä blogissa ja Instassa, että ajattelin kertoa siitä tänne muutaman sanan - jos joku vaikka harkitsee kyseisen laukun ostamista. Ite ainakin tykkään tehdä paljon taustatutkimusta ennen uuden laukun ostoa, ja haluan kuulla millaisia kokemuksia muilla on ollut. Tässä onkin siis juurikin mun omia kokemuksia siitä, millainen laukku tämä on ollut mulla käytössä, ja millaisia plussia ja miinuksia olen siinä kokenut.

Aloitetaan hyvillä puolilla! Coach Tabby on tosiaan ollut tämän puolen vuoden aikana mun selvästi käytetyin laukku. Se on ollut mukana lähes kaikkialla, lukuunottamatta ihan iltamenoja, joita nyt ei sattuneesta syystä ole hirveästi ollutkaan. Uskon, että se on ollut näin käytetty juuri siksi, että laukun tyyli on sopivan rento. Se soveltuu loistavasti nimenomaan arkisiin asuihin ja lisää niihin sopivasti tyyliä. Kullanvärinen "C" kirjain on niin näyttävä, ettei muita logoja tai koristeita asuun tarvitakaan.

Oon ollut myös todella tyytyväinen laukun laatuun. Mulla on ollut vuosien aikana monia tämän hintaluokan laukkuja, Furlaa, Coccinellea jne. ja tämän laatu on ihan eri tasolla verrattuna niihin. Nahan, saumojen ja tikkausten viimeistely on melkeinpä designer-laukun luokkaa. Puolessa vuodessa ei juurikaan muita käytön jälkiä ole tullut, kuin että laukku on hiukan litistynyt, kun nahka on pehmentynyt käytössä.

Miinuspuolena laukussa on ärsyttävä suunnitteluvirhe, josta olen kuullut muidenkin mainitsevan - hihnat irtoilevat joskus itsekseen! Hihat on kiinnitetty sivusta samaan lenkkiin, ja ne sotkeutuvat tavalla, joka saa hihnan irtoamaan. Varsinkin lyhyt hihna tykkää irrota, joten olen oppinut tarkastamaan, että hihnat eivät ole solmussa kun otan niistä kiinni. Pieni juttu ehkä, mutta mua tällaiset asiat ärsyttää. Tämän irtoilujutun seurauksena laukun kylkeen kuuluva pieni läpyskä on tippunut jonnekin matkan varrelle.

Toinen juttu mikä saattaa perfektionistia sapettaa on, että laukku kerää sormenjälkiä. Jos käsissä on yhtään meikkiä tai jotain muuta rasvaa, niin siitä jää laukkuun jälkiä, jotka näkyvät varsinkin tietynlaisessa valaistuksessa. Jäljet on onneksi helppo putsata pois kostealla pyyhkeellä, mutta mainittava asia kuitenkin!

Kokonaisuudessaan tää laukku on ollut kyllä tosi hyvä ostos, juurikin sen takia, että sen voi huoletta ottaa mukaan kaikkialle. Nahka on tosi kestävää ja laatu on vähintäänkin hintaansa vastaavaa. Se sopii lähes kaikkiin mun arkiasuihin, koska se on tyyliltään riittävän rento, ja hihnoja vaihtelemalla siitä saa aina ihan eri näköisen.

 

Kivaa keskiviikkoa!

 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig