lauantai 3. heinäkuuta 2021

Kesän kosmetiikkasuosikit

Tuote saatu pr-lahjana * / postaus sisältää mainoslinkkejä

Luonnollisuus on mun kesämeikin avainsana. Laitan contourit ja luomivärit kesäksi tauolle ja pidän meikin tosi kevyenä. Maski päässä hikoillessa ei tee mieli muutenkaan hirveästi meikata, joten käytössäni on ollut ihan muutama tuote, joilla homma toimii. Listasin tähän ne suosikit, jotka ovat olleet mulla tänä kesänä eniten käytössä.

 

Suojakertoimellinen päivävoide

Kaikki varmaan tietää miten paljon haittaa aurinko tekee iholle, joten suojakerroin meikin alla on ehdoton juttu. Tänä kesänä päätin panostaa ihan erilliseen päivävoiteeseen, jossa on niin korkea SPF-luku että aurinkovoiteen voi jättää pois. Suojakertoimellisia päivävoiteita löytyy useammasta sarjasta, mutta päädyin tähän Cliniquen Superdefence SPF40 -voiteeseen sen geelimäisen koostumuksen vuoksi.

Geelimäisyys on eduksi kun päälle on tarkoitus lisätä meikkiä ja samalla ei synny aurinkovoiteen rasvaista tunnetta. Meikkivoiteena olen käyttänyt Nyxin ohutta kerrostettavaa meikkivoidetta, jolla syntyy luonnollinen lopputulos, melkein kuin meikkiä ei olisi iholla ollenkaan.

Kosteutusta iholle ja hiuksille

Kevyt meikki edellyttää sitä, että iho meikin alla on hyvässä kunnossa. Mun atopia on kesäksi helpottanut, ja iho on onneksi voinut tosi hyvin. Silloin tällöin saunoessa ja aringossa ollessa, kun se on kuitenkin päässyt kuivumaan, olen saanut sen kuntoon kuorinnalla ja hyvällä kosteutuksella. The Ordinary:n hyaluronihapposeerumi* on ollut mulle luottotuote, joka on ollut käytössä ympäri vuoden. Silloin kun iho on ollut kosteutuksen tarpeessa, levitän sitä illalla puhtaalle iholle ennen yövoidetta.

Tää helle on ollut tosi ankara mun vaalennetulle tukalle, joten varsinkaan nyt ei hiusöljyn käyttöä ole päässyt skippaamaan. Käytän mun hiuksiin kaikenlaisia luonnon öljyjä mitä mulla kaapista löytyy, mutta hiuksissa parhaimmalta näyttää laadukas hiusöljy. Mulla on ollut käytössä Wellan Luxe Oil, jota voi huoletta laittaa tukkaan enemmänkin, ilman että tukasta tulee rasvaisen näköinen.

Laadukas kulmakynä ja ripsiväri

Kuumalla ilmalla ei ole kiva, että pakkelit valuu pitkin poskia ja naamaa tekee mieli pyyhkiä. Hyvä kulmakynä ja ripsiväri combo riittää mulle loistavasti, enkä oikeastaan muuta meikkiä kaipaa. Huulipunatkin ovat toistaiseksi jääneet vähälle käytölle.

YSL:n Effet Faux Cils -ripsari on ollut panostuksen arvoinen, vaikka en yleensä ikinä osta designer-kosmetiikkaa. Se tuntuu mulle yleensä vähän rahan tuhlaukselta, kun toimivia tuotteita löytää edullisestikin. Varsinkin ripsiväreissä laadukkaamman tuotteen eron kuitenkin huomaa. Tämä ei jätä ripsiin lainkaan paakkuja, ja pakkaus on tottakai myös tosi nätti.

Kulmissa olen käyttänyt Anastasian Brow Definer -kynää värissä Chocolate. Tykkään ettei tämä lähde leviämään hikoillessa, edes vaikka paljussa istuisi.

Ihanaa viikonloppua!🖤
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig