perjantai 25. kesäkuuta 2021

Leveälahkeiset farkut

Tänä kesänä mun vakkariasu on ollut crop top yhdistettynä leveälahkeiseen alaosaan. Nämä Zaran revityt farkut hankin jo kevään puolella, mutta vasta nyt niukempien yläosien kanssa ne ovat päässeet kunnolla oikeuksiinsa.

Tässä asussa mua viehättää erityisesti fiilikset 2000-luvun alusta ja sen ajan musiikista. Nostalgista meininkiä lisäävät entisestään Bik Bokin baguette-laukku ja valkoiset paksupohjaiset tennarit, joiden ansiosta ylipitkät lahkeet eivät viistä pitkin maata.

Valkoinen saumaton toppi oli myös sen verran hyvä löytö, että olen hankkinut sen myös mustana. Materiaali on ihanan pehmeän tuntuinen, vaikka kerääkin kissankarvoja kuin viimeistä päivää.


Mangon suorakaiteen muotoiset aurinkolasit olivat ihan parhaat lasit, mutta ikävä kyllä nämä kuvassa näkyvät yksilöt unohtuivat viime viikolla bussiin. Mua otti niin paljon päähän, että tilasin uudet tilalle heti kun pääsin kotiin. Harvoin löytää kivoja aurinkolaseja, jotka eivät valu eikä paina mistään. Onneksi ne varmaan saapuvat jo ensi viikolla!

Nyt alan valmistautumaan mökkireissuun ja tämän juhannuksen pitkään viikonloppuun. Tänä vuonna tulikin sitten mökkireissu, vaikka yleensä on kaupungissa oltu. Kivaa juhannusta kaikille!
 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig