tiistai 30. marraskuuta 2021

Mitä odotan joulukuulta


Eilen satoi tänne eteläänkin ensimmäinen lumikerros ja mulla alkoi joulufiilis hiipiä esiin. En ole ihan niin innokas joulufani ollut, että laittaisin kotia joulukuntoon vielä marraskuussa, mutta tänään kynttiläkruunu pääsee ikkunalle ja joulukuun mittaan aion pikkuhiljaa lisäillä koristeita. Tämä joulu näyttää vielä vähän epävarmalle sen suhteen, että pääsemmekö tapaamaan sukulaisten kesken, mutta aion silti nauttia joulufiiliksistä niin paljon kuin mahdollista. Kokosin tähän muutamia joulukuun kivoimpia juttuja, niin voidaan kaikki fiilistellä yhdessä.

Keskustan jouluvalot

Helsingin keskustassa on joulun alla aina tosi nättiä ja tunnelmallista. En ole vielä ehtinyt keskustan jouluvaloja hirveästi ihastelemaan muuten kuin somen puolella, mutta ensin viikolla toivottavasti pääsen keskustaan enemmänkin pyörimään ja ottamaan vähän kuvia!

Paksut villapaidat ja huivit

Mikään ei ole ihanampaa kylmänä päivänä kun pukea päälle muhkea neule ja kietoa paksu kaulaliina kaulaan. Olen jo muutaman kerran käyttänyt omiani villakangastakin kanssa, mutta kun ilmat tästä viilenee, niin näistä tulee varmasti jokapäiväisiä varustuksia.

Chai latte

Kaikki mausteiset maut ja hajut kuuluvat mun talveen ja joulukuuhun. En pysty juomaan kahvia ilta-aikaan ilman että mun yöunet menee pilalle, niin chai tee on juuri sopiva lämmike. Tässä kuussa tullaan varmasti nauttimaan mausteista teetä, glögiä ja kakkuja ihan kyllästymiseen asti.

Hidas lumisade

En ikinä voisi uskoa, että mulla on ikävä lunta! Marraskuu on kuitenkin tuntunut niin synkeältä ja pimeältä, että odotan jo sitä, että saadaan kaunis lumipeite valoa antamaan. Katsotaan mitä mieltä olen asiasta helmikuussa tai siiten kun loskakelit koittaa, mutta nyt ainakin haaveilen lumisateesta.

Talven hajuvedet

Rakastan yli kaiken vahvoja ja itämaisia hajuvesiä, ja kylmällä ilmalla ne pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Tänä talvena minä ja Diorin Hypnotic Poison tullaan olemaan erottamattomat.

 
Ihanaa joulun odotusta sinne kaikille!
 
 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig