torstai 14. lokakuuta 2021

10 Tärkeintä syysvaatettani

 
Jokaisella on varmasti ne tietyt vaatekappaleet, jotka muodostavat oman tyylin kulmakivet. Listasin tähän muutamia mun vaatekaapista löytyviä vaatteita, jotka on olleet mulle niin monipuolisia, että en tänä syksynä ole muita kaivannutkaan. Uskon että nää tulee pysymään mun vaatekaapissa vuodesta toiseen!
 
1. Musta neulepaita
 
Tyköistuva neulepaita on luultavasti monipuolisimpia vaatekappaleita mitä löytyy. Erityisesti poolokauluksinen versio toimii bleiserin tai nahkatakin alla, ja kun ilmat vielä viilenee sen voi kerrostaa isomman neuleen alle.
 
2. Valkoinen kauluspaita
 
Oversize-mallinen valkoinen kauluspaita sopii arkivaatteeksi sellaisenaan, tai topin päällä ikäänkuin takkina.
 
3. Mustat suorat housut
 
Mustat suorat housut ovat mun uusi ihastus! Sopii siistimpään asuun vaikka töihin tai dinnerille, mutta voi käyttää myös rennommin neuleen kanssa. Näistä saa aikaiseksi myös hyvän ilta-asun yhdistämällä juhlavampaan toppiin.
 
4. Hyvät farkut

Omalle vartalotyypille sopivat farkut toimii aina. Jos pillifarkut ovat sun juttu, niin älä usko trendejä vaan seuraa omaa tyyliä! Tällä hetkellä käytän eniten perus denimin väristä, suoraa, leveälahkeista mallia.

5. Musta oversize-bleiseri

Musta bleiseri tuntuu monesti vähän tylsältä osotokselta, mutta sillä on oikeasti tosi paljon käyttöä! Käytän bleiseriä erityisesti silloin kun haluan näyttää vähän siistimmältä, vaikka iltamenoissa ja tärkeimmissä työtilanteissa, mutta farkkuihin tai legginsseihin yhdistämällä siitä saa myös rennomman asun.


6. Nahkatakki

Laadukas nahkatakki on lähes ikuinen ostos. Multa löytyy mun tädin 70-luvun nahkatrenssi, joka on edelleen ihan käyttökelpoinen! Myös klassinen biker-malli on mun mielestä panostuksen arvoinen, jos se vain sopii omaan tyyliin.

7. Pitkä trenssitakki

Toinen klassikko, joka kestää vaatekaapissa vuodesta toiseen. Jos trenssitakki tuntuu omaan tyyliin liian klassiselta tai aikuismaiselta, niin kannattaa testata oversize-mallista tai nahkaista versiota. Myös trenssin väriä kannattaa vähän miettiä, koska itse olen ainakin huomannut että viihdyn tummassa takissa paljon paremmin kuin vaaleassa.

8. Paksu villapaita

Tällä saa kätevästi pidennettyä trenssitakin ja nahkatakin käyttökautta. Ihana myös sellaisenaan lämpimänä syyspäivänä. Mulle musta on monipuolisin villapaidan väri, mutta kaurapuuron ja karamellin sävyt ovat myös ihania.

9. Iso kaulaliina

Laadukkaat kaulaliinat ovat käyttökerroilla mitattuna varmaan parhaita vaateostoksia. Niihin on ihanaa kääriytyä myös sisätiloissa, jos saattuu työskentelemään viileässä toimistossa. Kaulaliinaan voisin huoletta panostaa rahallisesti vähän enemmänkin, kunhan valitsee printin ja värin sopimaan useimpiin takkeihin. Balenciaga, I'm looking at you...👀

10. Pitkä villakangastakki

Täydellisestä villakangastakista saa parhaimmillaan käyttöä moneksi vuodeksi eteenpäin. Tästä hyvä esimerkki on eräs Monkin vähän ylisuuri musta villakangastakki, joka on ollut käytössä varmaan jo viidettä talvea.

Ihanaa torstaita!🖤

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig