maanantai 27. syyskuuta 2021

7 x Syyskuun suosikit


Syyskuuta on vielä muutama päivä jäljellä, mutta ehkä me voidaan tällainen postaus jo tehdä! Tässä siis muutamia juttuja, jotka on piristäneet mua viime aikoina. Mulla sen piristysen ei aina tartte olla mitään ihmeellistä, niin kuin reissuja tai isoja ostoksia, vaan yritän löytää pieniäkin asioita, jotka tekee mun arjesta just nyt kivempaa.

1. Kävelylenkit kaivarin rannassa

Välillä tulee unohtaneeksi miten ihanassa paikassa sitä oikein asuukaan, kun pääsee meren rantaan kävelemään! Arjen lomassa kävelylenkeillä tulee käytyä ihan liian harvoin, mutta aina kun käyn, niin kaikki stressit unohtuu samantien.

2. Yksin kahvilassa istuminen

Saan aina eniten aikaiseksi kun lähden kotoa johonkin vähän tuulettumaan ja otan ison kupin kahvia. Korona-aika pakotti opettelemaan kotityöskentelyä, mutta parhaiten saan aina töitä tehtyä kahvilassa, missä on muitakin ihmisiä koneiden ääressä.

3. Syysksyinen hajuvesi

Ihana hajuvesi piristää päivää kummasti. Tuoksut on mulle tärkeitä ja käytän hajuvettä melkein joka päivä, vaikka en meikkiä laittaisikaan. Tällä hetkellä on käytössä Byredon Bal D'Afrique, joka on mun mielestä ihanan lämmin ja hedelmäinen tuoksu. Siinä on myös vähän maskuliinisuutta, mistä tykkään tosi paljon.

4. Kivat hiusjutut

Niinkin pieni asia kuin uudet hiuskoristeet on tosi kiva piritys! Hankin vähän aikaa sitten ensimmäisen kuvan ruskean hiusklipsin ja mustan satiiniponnarin ja nyt mulla on joka päivä laitaa jotain nättiä tukkaan.

5. Kissojen halailu

Tässä on mun rakas ja ärsyttävä herätyskello, joka herättää mut joka aamu. Välillä sitä joutuu keskellä yötäkin herämään ihme möykkääseen, raapimiseen tai siihen, että tän tyypin häntä on mun naamassa, mutta en silti luopuis mistään hinnasta.

6. Täydelliset vesilasit

Jokin aika sitten löysin netistä alennuksella nämä Steltonin Pilastro-lasit. Muoto muistuttaa vähän Ferm Livinigin laseja, joita ehkä olette somessa nähneet, mutta lasi on paljon paksumpi ja kestävämmän tuntuinen. Pudottelen monesti astioita tiskialtaaseen, joten en uskaltanut niin ohuita laseja hankkia! Tämä on myös vähän isompi, joten juuri sopivan kokoinen vesilasiksi tai vaikka kahville.

7. Syksyn värit

Ihanaa kun viimeinkin alkaa näkymään vähän syksyisiä värejä!🍁


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig