lauantai 5. kesäkuuta 2021

Summer Life

Kesäinen Helsinki on kyllä niin paras paikka olla, että en kaipaa täältä ulkomaille enkä yhtään minnekään. Odotan vaan sitä että ravintolat ja terassit aukenee kunnolla, niin pääsee istumaan kesäiltoja ulkona. Jonkinlaista mökkireissua olisi suunnitelmissa tehdä, mutta toistaiseksi on tehnyt mieli viettää viikonloput täällä kaupungissa. Valo ja lämpö on kyllä tosi tervetullutta, kun mua yleensä paleltaa 9kk vuodesta 😄

Varsinkin viime vuoden hirveyden jälkeen on ollut ihanaa seurata miten tämä kevät on edistynyt ja kaupunki on muuttunut koko ajan vihreämmäksi ja elävämmäksi. Salien avautuminen oli mulle tosi tärkeä juttu kun pääsi vähän kotoa pois ja jaksaminen parani heti huomattavasti. Huomaa kyllä, että kunto ei oo yhtään samalla tasolla kuin ennen, mutta sellainen väsynyt ja vetämätön olo lähti pois ainakin jo ekassa treenissä.


Kotona tulee vietettyä edelleen tosi paljon aikaa, ja se onkin ollut hyvä mahdollisuus uudistaa sisustusta ja vaatekaappia. Ensimmäisen kuvan Steve Madden croco-saappaat löytivät Boozt.com:ista, mutta jonkin verran tuli shoppailtua ihan oikeassakin maailmassa. Nyt keittiötä piristää ihana Alessin vedenkeitin!


Vagabondilta löytivät Cosmo 2.0 loaferit, joissa on ysärityylinen paksu pohja. Jos vaikka välillä saisi käytettyä muitakin kenkiä kuin lenkkareita.


Oon kyllä niin iloinen niistä kerroista kun on saanut syödä ravintolassa ihan pöydässä. Nää duplingssit löytyi Sörnäisten Bistro Koi:sta, joka on yks mun suosikkiravintoloita Helsingissä. Ravintola on aika vaatimattoman näköinen, mutta laatu hakkaa monet paljon korkeemman hintaluokan paikat ja palvelu on aina ollut tosi ystävällistä.

Seuraavaksi odotellaankin sitten lomien alkua. Toivottavasti teidän kesä on lähtenyt kivasti käyntiin🖤


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig