lauantai 29. toukokuuta 2021

Uutta keittiössä

 
Välillä sitä ihan unohtaa miten kivalta tuntuu saada jotain uutta kotiin. Mulla ei oo pitkään aikaan ollut  sisustuskohtausta, niin nää muutamat kotihankinnat tuntuu sitäkin kivemmalta.

Vedenkeitin tottakai jo kotoa löytyy, mutta tää Alessi Plissé -vedenkeitin on vaan yksinkertaisesti niin nätti, että se oli ihan pakko saada. Olin heti tosi iloinen kun näin miltä tää keittiön pöydällä näyttää - toimii melkeen kuin koristeena! Miinuksena vain että sivussa ei ole mittaa, joten keitintä täytettäessä on pakko kurkata sen sisään.

Väri ja kokovaihtoehtoja oli muutamia, mutta tää valkoinen näytti mun mielestä luonnossa parhaimmalta ja vähiten muoviselta. Musta olisi ollut myös tosi ihana, mutta pinta oli tosi mattamainen, ja laite ei ollut sellainen syvän musta kuin kuvissa. Tää valkoinen ainakin sopii melkeen jokaiseen keittiöön, vaikka tulisi muutettuakin jossain vaiheessa!


Granitin marmorikuvioituidut mukit ovat just sopivan kokoiset teelle tai vähän reilummalle kahville. Kuvio on tosi nätti ja jokainen muki on vähän eri näköinen. Kotona hengaillessa teen monesti vuorotellen teetä ja pikakahvia, joten näitä tulee joka päivä käytettyä. Kivoja arjen piristyksiä siis!

Kivaa lauantaita🖤


 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig