perjantai 13. elokuuta 2021

Lomalla kaupungissa

Kesä 2021 alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppua, joten ajattelin koota pienen katsauksen siihen mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä. Tää kesä on ollut mulle varmaan yksi parhaista. Viime kesä meni koronakaaoksessa ja kaikenmaailman omissa kriisessä, niin oon niin iloinen ja kiitollinen siitä miten ihana tästä kesästä tuli. Pääsin reissaamaan Suomessa ja tekemään pari kivaa mökkireissua ja tietenkin nauttimaan kesäisestä Helsingistä. Mielessä on vieläkin viime talven lumisateet ja kevään sulkukausi, niin halusin ottaa kaiken irti tästä lämmöstä ja vapaudesta.


Kaupungin kesäilloissa on vaan jotain niin erityistä, kun aurinko on mennyt pois, mutta päivän lämpö jää edelleen maan päälle. Ennen pandemiaa tuli otettua aina bussi tai ratikka joka paikkaan, mutta nyt olen kävellyt melkein kaikkialle, ja kesäiltana ei ole onneksi kiire minnekkään.

Kluuvikadun Fazerin tunnelma on aina ihan kuin ulkomailla olisi. Kaveritkin olivat lomalla, joten pääsimme käymään keskellä päivää lounailla ja kahveilla. Ilma oli aivan ihana, niin päästiin istumaan terassin puolella ja nauttimaan jääteetä, salaattia ja tottakai jäätelöä! Keskipäivän lounaan jälkeen oli hyvä mahdollisuus katsella Aleksanterinkadun kaupat ja kokeilla kaikki mahdolliset hajuvedet.


Muutama viikko sitten kävin huollattamassa mun hiustenpidennykset - sormet ristiin että viimeistä kertaa! Mulla on ollut teippipidennykset jo melkein kahden vuoden ajan ja tuntuu siltä että, oma tukka on viimeinkin ihan kivan pituinen. Pidennysten pituinen se ei sentään vielä ole, mutta taidanpa viimein rohkaistua poistattamaan nämä kun seuraava kampaajakerta koittaa.


Kotona oli hullun kuuma jopa iltaisin, ja oikeastaan on vieläkin, että välillä teki mieli suunnata terassille. Oli ihan parasta istuskella iltaa kylmän skumpan kanssa Badger&Co:n terassilla tai Corona-baarissa.

Vaikka tää kesä onkin ollut niin ihana ja en millään halauais että nää lämpimät ilmat loppuu, mutta samalla on kiva nähdä mitä syksy tuo mukanaan. Syksy on pukeutumisen kannalta mun suosikkivuodenaika, joten sitä sitten seuraavana odotellessa.
 
Toivottavasti sullakin on ollut kiva kesä!
 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig