perjantai 27. elokuuta 2021

Edullinen hajuvesilöytö

 
Onko sulla jotakin suosikkituoksua, johon tunnet vetoa kaikkein eniten? Tykkäätkö kukkaistuoksuista, raikkaasta sitruksesta vai oletko enemmän mausteisten tuoksujen ystävä? Mua miellyttää useimmiten eniten vahvat mausteiset, sekä puun ja vanilijan tuoksuiset hajuvedet, vaikka eri tilanteisiin tulee valittua vähän erilainen tuoksu. Sellainen on myös viime aikoina paljon käyttämäni Ebony Wood -tuoksu.
 
Olen jo muutaman vuoden ajan pitänyt silmällä Zaran hajuvesivalikoimaa, sillä olen huomannut että sieltä löytyy monesti hyviä ja kohtuuhintaisia hajuvesiä. Kaikkien hajuvesien ei musta aina tartte olla designer tai niche tuoksuja, vaan myös edullisemmalla hinnalla voi löytää suosikkeja. Yleensä edullisemman hinnan huomaa ainesosien vähyytenä ja nopeammin iholta haihtuvana tuoksua, sekä varsinkin kukkaistuoksuissa vähän teollisena hajuna.
 

Edullisten tuoksujen joukossa on kuitenkin myös helmiä, kun vähän viitsii etsiä ja melkeenpä kopiota monista tunnetuista hajuvesistä. Esimerkiksi tämä Zara Emotions -sarjan Ebony Wood ja Vetiver Pamplemousse on mun mielestä tosi hyviä löytöjä, eikä mikään ihme, koska sarja on kehitetty yhteistyössä tuoksutalo Jo Malonen kanssa. Edullisten tuoksujen etsijän kannattaa myös tarkastaa Mangon hajuvesivalikoima ja Gina Tricotin Gina Labista löydät korvaajan Byredon Gypsy Water tuoksulle.

Ihanaa viikonloppua!🖤
 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig