perjantai 6. elokuuta 2021

Kesän paras vaateostos

En ole minimalisti, mutta pyrin koko ajan pitämään vaatekaappini vaatemäärän kohtuullisena, ihan jo ympäristöä ja rahankäyttöä ajatellen. Somea selaillessa näkee todella paljon haul-videoita ja kulutushysteriaa, joka tuntuu välillä aika ahdistavalta. En myöskään enää halua että vaatekaappiini kertyy paljon käyttämättömiä vaatteita pelkästään jonkun Instagram-trendin vuoksi.

Isoimpia trendejä, joiden tiedän menevän nopeasti ohi, pyrin nykyisin jopa välttämään. Kokemuksesta tiedän, että trendien orjallinen seuraaminen johtaa vain shoppailun kierteeseen, jollaiseen en enää halua mennä. Sen sijaan, että ostelisin koko ajan uusia asuja, haluan mieluummin näyttää miten samoja vaatteita pystyy yhdistelemään monella eri tavalla. Kun vaatekaappi ja oma tyyli on hyvin mietitty, vaatteita ei oikeastaan tarvitse olla hirveän paljoa.

Top: Zara | Shorts: Zara, similar here and here | Shoes: Vagabond Chain: Vitaly | Bag: BikBok, similar here | Sunglasses: Mango 

Mun suosikkivaatteita ovat nykyisin tällaiset perusvaatteet, joita pystyy yhdistelemään loputtomiin. Tämä Zaran yhteensopiva setti on osoittautunut todella monipuoliseksi, ja on varmaan siksi ollut mun kesän parhaita hankintoja. Tästä on saatu tehtyä lukemattomia asuja - oikeastaan melkein joka asussa on ollut mukana jokin tämän setin osa.

Jalassa ovat Vagabondin nahkaloaferit, jotka ovat onneksi jo pehmenneet käytössä sen verran että käveleminen on mukavaa. Aavistelen jo nyt, että näistä tulee mun syksyn suosikkikengät ja oikein odotan millaisia asuja saan näistä yhdistettyä. Linkitin myös muut asusteeni yläpuolelle, jos jotakuta kiinnostaa checkailla.

Oikein ihanaa viikonloppua ja nautitaan vielä näistä vikoista kesähelteistä!🖤SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig