torstai 19. elokuuta 2021

Trendit vai tyyli?

Katselin hiljattain vähän vaatekauppojen syystarjontaa - syyskuuhan on jo ihan kulman takana ja ilma alkaa pikkuhiljaa viilentyä. Tosi paljon kivaa löytyi, mukavia isoja bleisereitä ja 90-luvun fiiliksiä, mutta aika paljon myös sellaista, jolle jouduin suoralta kädeltä sanomaan kiitos ei.

Kirkkaat värit ovat yksi niistä. Värit ovat tällä hetkellä iso trendi ja jokunen vuosi sitten omassakin vaatekaapissani oli meneillään todella värikäs kausi. Kirkkaan värisiä bleisereitä, värikkäitä kenkiä ja laukkuja - tykkään kyllä edelleen siitä, miltä tämä trendi näyttää joidenkin päällä.

Omaan elämäntyyliini se ei kuitenkaan sopinut. Todella värikkäitä vaatteita käyttäessä minulla oli jatkuva vaatekriisi ja halusin koko ajan uusia vaatteita, jotka sopisivat yhteen edellisten kanssa. En meinannut millään saada niistä enempää kuin yhden tai kaksi asua, ja moniin vaatteisiini kyllästyin erittäin nopeasti.

Jeans: Zara | Top: Gina Tricot | Loafers: Vagabond | Bag: Givenchy

Nykyisin rakastan neutraalin värisiä perusvaatteita, joista saa tehtyä paljon erilaisia asuja. Väripalettini on yksinkertainen - mustaa valkoista ja harmaata, silloin tällöin tehosteena beigeä ja denimiä. Joku voisi sanoa sitä tylsäksikin, mutta tykkään siitä miten rauhalliselta kaikki näyttää ja yhtenäinen värimaailma helpottaa pukeutumista todella paljon.

Trendejä on mielestäni hauska seurata ja katsella millaisia uusia ideoita muodinluojat ovat keksineet, mutta kaikkia trendejä en halua vaatekaapissani toteuttaa. Uskon että osa oman tyylin löytämistä on löytää ne trendit, jotka sopivat itselle ja ne jotka kannataa skipata.

Olisi kiva kuulla, onko sulla jotain suosikki tai inhokki trendiä?

Ihanaa torstaita!🖤


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig