lauantai 26. maaliskuuta 2022

Winter Snapshots


Talvi alkaa olla pikkuhiljaa ohitse, joten kokosin mun Instagram-tarinoihin vähän aikaa sitten muutamia kuvia mun puhelimesta. Otan nykyisin mun kuvat pääasiassa puhelimella, joten kännykkäkuvia on kertynyt sen verran paljon, että halusin koota niistä ihan blogipostauksen. Mun mielestä tällaisia postauksia on kiva kattoa jälkikäteen ja nähdä mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä.

Päällä Mangon suosikkitakki, jota olen käyttänyt tosi monien asujen kanssa normi kauppa reissuilla ja oikeastaan ihan joka paikassa. Olen viime aikoina täysin ihastunut tweediin ja himoitsen kevääksi samantyylistä bleiseriä.

Oltiin sattumalta kaverin kanssa Ruttopuiston lähistöllä, ja päädyttiin ekaa kertaa käymään St. George Bakeryssa. Juuri täydellinen paikka kaverin kanssa kahvitteluun. Keskellä päivää kahvilassa oli ihanan rauhallinen ja kotoisa tunelma!

Luminen Helsinki ja muutamia uusia lisäyksiä vaatekaappiin. Olen jo nyt alkanut etsiä kevätvaatteita ja varmaan kohta niitä pääsee jo käyttämään. Olen löytänyt talveksi ihan kivat luottoasut, mutta kiva vaihteeksi päästä käyttämään jotain muuta.

Café Succèsin pariisilaista tunnelmaa. Tää kahvila on monesti niin täynnä että jono jatkuu ulos asti, mutta nyt oltiin sen verran aikaisin liikkeellä että onnistuttiin päsemään sisälle asti. Näiden korvapuustit on sen verran hyviä, että niitä on joskus pitänyt tilata ihan kotiinkin.

Mun suosikkihajuvesi muuttuu varmaan joka kuukausi, mutta tänä talvena ihastuin Byredon Bibliothèque-tuoksuun. Tällaiset vahvemmat tuoksut toimii erityisesti kylmemällä säällä, mutta aion varmasti käyttää tätä vielä pitkälle kevääseen.

Tällä hetkellä parantelen kotona flunssaa, niin kuin varmaan aika moni muukin. Onneksi olo alkaa olla jo ihan siedettävä.

Seuraavana katse kohti kevättä. Ihanaa viikonloppua!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig