maanantai 16. toukokuuta 2022

Toukokuun kauneus-suosikit

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Mun kauneus-suosikit pysyvät yleensä aika samana, mutta nyt kevään aikana on löytyyt muutamia uusia lemppareita. Ehkä tästä listauksesta löytyy teillekin jotain uutta testattavaa!

Anastasian kulmakynä - onnistunut sokko-ostos

Hyvä kulmakynä on mun meikkituotteista varmaan se tärkein, ja käytän sitä joskus vaikka kasvoilla ei muuta meikkiä olisikaan. Luonnollisen näköiset kulmakarvat ovat nyt todella pinnalla, mutta ainakaan omaan naamaani pelkällä geelillä tehdyt kulmakarvat eivät jotenkin sovi.

Olen pitkään tykännyt Anastasian kulmakynistä, koska niillä saa aikaiseksi todella tarkan lopputuloksen. Tällä kertaa hankin ihan sokkona tämän *Anastasian Brow Pencilin (kuvassa yllä), josta on tullut mun suosikki. Jälki on vähän pehmeämpää kuin mun aikaisemmin käyttämällä *Brow Definerilla, mutta kuitenkin riittävän erottuvaa.

Molemmissa kynissä on toisessa päässä harjaosa, jolla voi harjata kulmat sopivaan muotoon ja viimeistellä lopputuloksen. Väreistä olen käyttänyt Chocolate ja Dark Brown -värejä, mutta valikoimassa on myös vaalea- ja punatukkaiselle sopivia värejä.

Huulikiillolla kevyempi huulimeikki

Viimeaikoina olen vaihtanut mun luotetun MAC-huulipunan huulikiiltoon. Huulikiillon käyttö on mulle vielä sen verran uusi juttu, että en ole hirveästi eri merkkejä ehtinyt testailemaan, mutta ainakin tällä hetkellä käytössäni ovat *Cliniquen huulikiillot. Väreinä ovat melkein väritön Air Kiss 11 ja Adore U 06, jossa on puolestaan vähän pigmenttiä. Molemmat ovat todella läpikuultavia, joten näillä saa tehtyä tosi luonnollisen meikin.

Kevään ja kesän tuoksut

Lämpö alkaa pikkuhiljaa nousemaan, ja nyt on tullut aika siirtyä kevyempiin tuoksuihin. *Maison Margielan Coffee Break on mun suosikkihajuvesi tähän siirtymä aikaan, ei liian kevyt muttei liian voimakaskaan. Tuoksusta tulee vähän mieleen kermainen kahvi, mutta laventeli tekee siitä sopivan raikkaan.

Byredon Bal D'Afrique on varmaan monelle tuttu, sitruksinen vetiver-tuoksu, jota säästän nimeonmaan kesää varten. Tämä on tosi pirteän hajuinen ja raikas. Kuten monissa muissakin Byredoissa, kestävyys ei ole parhaimmasta päästä, mutta onneksi kesätuoksun ei tarvitsekaan olla erityisen voimakas.

Suojakerroin meikin alle

Olen pikkuhiljaa yrittänyt opetella käyttämään aurinkovoidetta päivittäin. *La Roche-Posayn Invisible Fluid -aurinkovoide tuntuu olevan monen suosikki. Koostumus on kivan ohut ja sopii hyvin meikin alla käytettäväksi. Sekoitan joukkoon muutaman pisaran meikkivoidetta, niin saan tällä BB-voidetta muistuttavan lopputuloksen.

 SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig