maanantai 30. toukokuuta 2022

Vaatelöytöjä ja terassikauden avaus


Mulla on ollut tässä kuussa katse jo kesässä, ja mietin jo ensi kesän mökkireissuja ja muita tekemisiä. En varmaan oo ainoa! Toukokuussa seuraan jopa säätiedotuksia joka päivä, ja mietin että koska sitä saa ekaa kertaa teepaidan päälle, koska se on mulle se mistä kesä oikeasti alkaa. Tässä vähän kuvia mun toukokuulta yhteen koottuna. Tovottavasti teilläkin on ollut ihana kevät!

Olen yrittänyt kiinnittää enemmän huomiota vaatteiden materiaaleihin, joten nyt kesän varalle olen metsästänyt erityisesti pellavasta ja puuvillasta tehtyjä vaatteita. Zarasta mukaan tuli valkoinen ja musta pellavapaita, joita saa yhdistettyä moneen asuun nyt kun ilmat alkavat lämmetä.

Salireissulla tuli bongattua Ruttopuiston upea kirsikankukkapuu. Puita oli vain yksi, ja sen kimpussa oli useita kuvaajia, mutta sain silti napattua joka keväisen kirsikankukkakuvan.

Tykkään tehdä hommia varsinkin kahviloissa, koska kotona kissojen kanssa keskittyminen ei aina vaan onnistu. Aloitin vähän aikaa sitten uuden duunin, mikä on kyllä kiva juttu, mutta sen takia tää kevät on ollut vähä kiireisempi kuin yleensä.

Iltakävelyt ulkona ovat ihanaa stressistä palautumista, ja samalla on päässyt seuraamaan kevään edistymistä. Ihme, että toi joutsen päätti juuri tulla rantaa uimaan, muuten olisi kuva jäänyt saamatta.


Terassikausi alkoi viimeinkin! Helatorstaina päästiin ekaa kertaa ulos aamupalalle.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig