perjantai 10. kesäkuuta 2022

Perusvaatteet kesään

Postaus sisältää mainoslinkkejä *

Rakastan vaivatonta pukeutumista ja klassisia perusvaatteita saa yhdisteltyä monella tavalla. Mulle nämä ovat ne palikat joiden pohjalle vaatekaappi rakentuu, ja joita voi sitten maustaa trendikkäämmillä ja erikoisemmilla vaatteilla, jos siltä tuntuu. Jos tuntuu siltä ettei koskaan ole mitään päällepantavaa, syynä voi olla että vaatekaapissa ei ole tarpeeksi perusvaatteita!

Ylisuuri bleiseri

Kesällä aina tarvitaan jonkinlaista pusakkaa, jonka saa heitettyä päälle jos kylmä yllättää. Viime aikoina se vaate on ollut musta, ylisuuri bleiseri. Iltaisin meinaa aina tulla kylmä, kun aurinko menee pois, joten bleiseri on ehdoton myös iltamenoihin mekon kanssa käytettäväksi. Näitä bleisereitä on varmaan hehkutettu ihan kyllästymiseen asti, mutta ihan syystäkin - niin rentoja ja monipuolisia ne ovat!

Hihaton toppi

Siisti, hihaton toppi on ollut mun parhaita ostoksia kesää varten. Toimii hyvin rentojen farkkujen kanssa, tai siisteihin housuihin tai hameeseen yhdistettynä. Päällä *Arketin luomupuuvillainen toppi, joka löytyy mulla myös *mustana. Tykkään tällaisissa ostoksissa panostaa laatuun, koska näitä toppeja tulee käytettyä kesästä toiseen.

Rennot farkut

Mangon alennusmyynnistä löytyivät aivan täydelliset farkut! Tällä hetkellä rento, leveä lahje ja mid-rise vyötärö ovat mun suosikkiyhdistelmä. Päällä koko 38, joten farkkujen mitoitus on pientä. Low-rise farkkuja en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan, mutta tämä mid-rise malli sopii hyvin klassisesta tyylistä tykkäävälle.

 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig