sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

3 x The Ordinary suosikit


En käytä juurikaan meikkiä arkipäivinä, vaan tykkään enemmän panostaa ihonhoitoon. Ihastuin muutama vuosi sitten the Ordinary:n ihonhoitotutuotteisiin, ja joukosta on ajan mittaan valikoitunut 3 suosikkia. Merkin valikoima on aika laaja ja tuotteisiin perehtyminen oli ainakin itselleni aluksi hankalaa. Ilman kunnollista selvitystyötä, ja kenties mutamaa virheostostakin, tuotteista ei välttämättä osaa valita juuri omalle iholle sopivia.
 
Omaankin ostohistoriaan lukeutuu hutilaukauksia - tuotteita jotka eivät oikein tuntuneet tekevän mitään ja jokunen, joista oli suorastaan haittaa. Jokaisen iho on nimittäin erilainen, ja tuote joka sopii toiselle, voi olla jollekkin muulle huono juttu. Näitä kolmea suosikkituotetta olen kuitenkin käyttänyt jo useamman pullon verran, ja olen huomannut ne omalle herkälle ja kuivalle iholle sopiviksi. Nettikaupassa silmiin osui alennusmyynti, joten päätin hankkia täydennystä varastoon, koska näitä kolmea en halua koskaan päästää loppumaan.
 
 

100 % Cold-Pressed Virgin Marula Oil

 
Kosteuttavan tuntuinen ja helposti imeytyvä öljy, joka on ollut kuivan ihoni pelastaja. Levitän kasvoille lähes päivittäin, ja silloin tällöin myös hiuksiin. Tätä voi käyttää samaan tapaan kuin kookosöljyä, mutta ohuempaa ja siksi miellyttävämmän tuntuista. Hyvä tuote erityisesti kylmemmällä ilmalla, koska tällä voi tehdä normaalista kosteusvoiteesta rasvaisempaa ja kosteuttavampaa.
 
 

Hyaluronic Acid 2% + B5

 
Kosteuttava seerumi, jota käytän muutaman kerran viikossa, silloin kun tuntuu siltä että iho kaipaa lisäkosteutusta. Levitän puhtaalle iholle illalla, ja annan imeytyä vähän aikaa ennen voiteen tai öljyn levitystä. Tuotteen luvataan sitovan vettä ja auttavan ihoa pysymään kosteana pidempään. Ainoana miinuksena kuivuu joskus iholle hiukan tahmaisen tuntuiseksi.
 

Lactic Acid 10% + HA 2%

 
Hellävaraisesti kuoriva seerumi, jota voi sekoittaa myös muihin tuotteisiin. Käytän tätä ihon kuorintaan, silloin kun iho tuntuu olevan huonossa kunnossa. 10% koostumus on ollut itselleni riittävän hellävarainen, mutta tuotteesta on tarvittaessa saatavissa myös miedompi 5% versio. Sisältää myös edellä mainittua hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa.
 
 
Marble tray from H&M Home
 

 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig