perjantai 21. toukokuuta 2021

Nahkableiseri ja muut luottovaatteetMun suosikkivaate tällä hetkellä on ehdottomasti nahkableiseri. Musta nahka on muutenkin vaatekaapissa tosi vahvasti edustettuna, joten bleiseri sopii sekaan loistavasti. Super helppo yhdistää melkein mihin tahansa asuun ja lopputulos ei ole liian ylipukeutunut. Tässä Zaran versiossa on tosi kiva slimmattu vyötärö, jos ei liian laatikkomaisista bleisereistä tykkää.

Zaran musta croco-laukku on ollut niin kovassa käytössä jo parin vuoden ajan että harkitsen tämän korvaamista aidolla nahkaisella versiolla. Tämä tulee helposti valittua mukaan kaupppareissulle, ravintolaan (silloin kun sinne pääsee) ja vaikka ihan töihin. Vetoketju alkaa vähän menettää hopeista väriään, mutta sitä nyt ehkä voi odottaakin kun laukulla oli hintaa alle 20e, joten en todellakaan valita.


Gina Tricotin Petra-housut ovat olleet yhdet mun käytetyimmistä housuista jo pitkään. Niin ihanan mukavat jalassa että valitsen nämä melkein aina farkkujen sijaan! Kiva että näistä on olemassa tall-versio, niin riittää lahkeen pituus myös pitkille ihmisille.

Niinkuin täältä blogistakin varmaan huomaa, niin mun jalasta löytyy melkeinpä aina Buffalon Aspha-lenkkarit, jotka on varmaan mukavimmat lenkkarit joita olen käyttänyt. Mulla on nämä myös mustana, mutta nyt kesän tullen jalkaan valikoituu mieluummin valkoiset.
 
 
Kivaa perjantaita!🖤

 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig