torstai 13. toukokuuta 2021

Ihanat, kamalat teippipidennykset


Onnistuin muutama vuosi sitten tuhoamaan pitkät hiukseni liiallisella blondauksella. Banaaninkuoren väri ei ollut tummatukkaiselle ihan se paras valinta, joten latvat alkoivat murentua ja tukka lyhentyä, kunnes siitä oli jäljellä enää epätasainen ja hapsottava polkkatukka. Lyhyt tukka alkoi harmittaa sen verran että otin teippipidennykset siksi aikaa että tukka kasvaisi takaisin - ja samalla päätin että blondaaminen saa nyt loppua. Olen muutenkin jo vähän kyllästynyt blondiin väriin, ja haluan kasvattaa oman tumman hiukseni takaisin. Se ei kuitenkaan tapahdu ihan hetkessä, joten toistaiseksi pidennyksillä mennään.

Toiveena olivat pidennykset, jotka ovat mahdollisimman hellävaraiset, koska tarkoituksena on kuitenkin saada se oma tukka takaisin. Kampaajani suositteli teippipidennyksiä, jotka ovat tavallisia ommelpidennyksiä armollisemat myös päänahalle. Nyt olen käyttänyt näitä jo yli vuoden ajan ja enkä toistaiseksi ole huomannut että pidennyksistä olisi koitunut hiuksille mitään haittaa.

Teippipidennykset kiinnitetään omiin hiuksiin nimensä mukaisesti teipeillä, jotka tulee irrottaa ja kiinnittää uudelleen 6-8 viikon välein. Pidennykset eivät tunnu päässä juuri miltään, lukuunottamatta muutamaa ensimmäistä päivää pidennyhuollon jälkeen. Huoltoväliä ei kannata juuri tätä pidemmäksi venyttää, koska sen jälkeen pidennykset alkavat helposti irtoilemaan ja saattavat aiheuttaa vauriota myös omille hiuksille. Kun omat hiukset kasvavat tyvestä, pidennykset siirtyvät koko ajan alemmas, ja saattavat myös alkaa näkyä varsinkin ohuemmasta tukasta.


Mulla on kehittynyt viha-rakkaus suhde teippipidennyksiin. Miinuksena on jatkuvissa pidennyshuolloissa ramppaaminen ja välillä irtoilevat pidennykset. Teippipidennykset on kohtuullisen nopeaa huoltaa verrattuna muihin pidennystyyppeihin - oma 2 tunnin huoltoaikani on suhteellisen lyhyt aika, mutta tottakai sekin aika on pois jostain muusta.

Rahaa pidennyksiin saa myös palamaan, koska varsinaisten kampaajakäyntien lisäksi pidennyksille on hankittava omat sulfaatittomat hoitotuotteet. Plussana on että pidennykset blendaavat oman tukka väriin ja tekstuuriin todella hyvin. Ja tietenkin ihanan pitkä tukka ja tosi kaunis ja luonnollinen lopputulos. Joten toistaiseksi ainakaan en ole näitä ottamassa pois! Onko sulla ollut käytössä pidennyksiä?

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig