lauantai 4. syyskuuta 2021

Valkoinen pusero


Mä en voi uskoa että nyt on jo syyskuu! Ihan hirvittää mihin tää aika vaan katoaa ja tuntuu siltä että elokuu meni ihan hujauksessa. Aika kului ihan arkisten juttujen parissa, kotona sarjoja katsellessa ja kokkaillessa, ja tuntuu etten edes tehnyt mitään ihmeellistä. Onko sullakin samanlainen fiilis?
 
Huomaan että mun tyyli on muuttumassa vähän klassisempaan suuntaan ja oon pitkästä aikaa ihastunut uudelleen valkoisiin puseroihin. Ennen käytin niitä aina töissä, mutta nyt olen tykästynyt käyttämään niitä ihan vapaa-ajallakin. Valkoisella paidalla asusta saa automattisesti tosi ajattoman ja huolitellun näköisen. Vaatteen pesu ja silittäminen on kylläkin painajainen, mutta tämän paidan takia jaksan vaivautua!
 

Shortsi-ilmat alkaa olla kohta jo auttamatta ohitse, joten tässä varmaan viimeistä kertaa biker-shortsit jalassa. Seuraavaksi otetaankin sitten legginssit käyttöön tämän asun kanssa! Tämän cropatun paidan lisäksi olen käyttänyt myös isompaa oversize-mallia, joka sekin sopii ihonmyötäisen alaosan kanssa todella hyvin.
 
Saint Laurentin Envelope-laukun ostin viime vuoden puolella ja ei ole kyllä hetkeäkään kaduttaut. Kesän aikana olen käyttänyt sitä melkeinpä koko ajan ihan kauppa ja kahvireissuista lähtien. Mulle tulee aina hyvä mieli kun tämä on olalla ja perus arkiset jututkin tuntuvat vähän erityisiltä.
 
Ihanaa viikonloppua!🖤
 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig