perjantai 17. syyskuuta 2021

Askel syksyyn

Moikka! Mites sun syksy on lähtenyt käyntiin? Syyskuu on ollut mulla yllättävän kiireinen, mikä on ollut ihan kivaa vaihtelua rennon kesän jälkeen. Suurin osa siitä kiireestä on kylläkin ihan itse aiheutettua kun olen haalinut itselleni kaikenlaisia projekteja.

Kotona on käynyt hullunmylly kun olen Konmari-tyyliin hankkiutunut eroon kaikenlaisesta kaappeja täyttävästä ylimääräisestä tavarasta. Kiertoon on mennyt ainakin epäkäytännöllisiä astioita ja kirjoja, joita en vain ole koskaan saanut luettua.

Vaatekaappia mylläsin jo kevään puolella, joten se on tällä hetkellä todella kivalla mallilla. Haluaisin tehdä vielä yhden Relove -kirpparikierroksen tässä syksyllä, jotta saisin vielä varastoni tyhjäksi, ja loput saavat sitten mennä lahjoitukseen tai kierrätykseen.

Oon nauttinut tosi paljon tästä syysilmasta - ei tarvitse paleltua, mutta pääsee jo käyttämään ihania syysasuja. Edes sade ei ole haitannut yhtään! Vielä ei ole ihan se kunnon villapaita ja pumpkin spice latte -kausi, mutta bleiseri-ilma todellakin.

Kovimmassa käytössä on ollut musta trenssitakki, poolopaidat, loaferit - sekä tuo ensimmäisen kuvan nahkableiseri ja laukku. Olen löytänyt Instagramista aivan ihania tilejä seurattavaksi, ja olen siitä saanut inspiraatiota omaankin tekemiseeni.

Suurin osa ajasta tulee vietettyä kotona, joten jopa vähän yksinäiseksi käyvää arkea ovat piristäneet lounastreffit ystävän kanssa. Olemme viime aikoina niin hurahtaneet japanilaiseen ruokaan, ettei melkein muissa paikoissa olla edes käyty. Tutun ja turvallisen sushin lisäksi on nyt testattu myös teryaki ja katsudon-annokset.

Olen tällä hetkellä aivan koukuttunut Homeland-sarjaan, joka on mun iltojen kohokohta😄 Jos sulla on jotain hyviä sarjasuosituksia, niin droppaa kommentteihin!

Ihanaa perjantaita!🍁


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig