lauantai 20. marraskuuta 2021

Lähes ikuinen takki


Tää nahkatrenssi on ollut mun vaatekaapin perukoilla niin pitkään, että olin jo melkein unohtanut sen kokonaan. Kyseessä on mun tädin vanha takki 70-luvulta, joka on jotenkin ihmeen kaupalla säilynyt käyttökelpoisena. Tää syksy onkin ollut hyvä aika kaivaa se taas esiin, koska nahkaiset trenssit ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä.

Trenssitakki sinänsä on todella klassinen vaate ja viimeistään nyt huomasin, että se todella pitää paikkaansa. Hyvään trenssiin panostus ei varmasti mene hukkaan, koska laadukas vaate on käyttöiältään lähes ikuinen. Trendit toki vaikuttavat siihen millaiset siluetit ovat milloinkin pinnalla, mutta trenssien suosio on jatkuvaa.


Viime vuosina nahka-, PVC- ja croco-kuvioidut trenssit ovat olleet todella trendikkäitä. Siksi ei oikein uskoisi, että tämä nahkatrenssi on melkein 40 vuotta vanha. Tässä onkin hyvä esimerkki siitä, että kaikki trendit tulevat lopulta takaisin. Takin koon kanssa kävi todella hyvä tuuri, koska istuvuus on melkein täydellinen.

Yhdistin nahkatrenssiin Steve Maddenin Tamsin-saappaat, jotka eivät ole nyt iltamenojen puutteessa vielä päässeet hirveän kovaan käyttöön. Mitoitus on melko pientä, joten jos olet silmäillyt näitä niin kannattaa reilusti ottaa kokoa isompi. Nettikauppoja silmällä pitämällä nämä saa myös napattua todella hyvällä alennuksella, kuten itsekin keväällä tein. En saa kiiltävästä croco-kuosista millään tarpeekseni, joten nämä olivat kyllä tosi hyvä löytö.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig