keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Minireissu ja ensimmäiset jouluvalot

Tää marraskuu on varmaan kaikilla aika väsynyttä aikaa, ja vaatii tosi paljon extra energiaa saada asioita aikaiseksi. Ilta pimenee jo neljältä ja päivä tuntuu häviävän jonnekin tosi äkkiä. Onko teilläkin ollut samanlainen fiilis?

Oon yrittäny selvitä tästä marraskuusta laittamalla kotona kaikenlaisia lamppuja palamaan ja kokkailemalla hyviä ruokia. Mun suosikki on ollut pannulla tehtävä omenapaistos, jota oon syöny jugurttien ja jäätelön kanssa varmaan jo kymmenen kertaa. En vaan millään pysty kyllästymään siihen ja bonuksena kotiin tulee ihana kanelinen tuoksu.

Lokakuun puolella tuli tehtyä päiväreissu Kiikunlähteelle Hollolaan. On aikaisemmin nähnyt vaan kavereitten kuvia somessa melkein yliluonnollisen turkoosista lähteestä ja miettinyt onko niitä jotenkin filtteröity, mutta ei oli se ihan elävässä elämässäkin turkoosin värinen! Ruska oli just parhaimmillaan ja ilma ihanan lämmin niin oli kyllä juuri sopiva tekeminen syksyiselle sunnuntaille.

Toteutin viimein mun uhkauksen ja poistin mun teippipidennykset tukasta. Vähän mietin tuntuisiko tukka nyt tosi lyhyeltä, mutta en voisi olla enää tyytyväisempi siihen päätökseen. Tuntuu vaan kivalta vaihtelulta kun tukka on nyt vähän lyhyempi, ja se on paljon helpompi pestä ja suoristaa. Ja parasta tässä tietenkin on se että kampaajalla ei tarvitse koko ajan käydä.

Yks lauantai teki tosi paljon mieli burgeria niin käytiin mun suosikkiburgeripaikassa, Kujassa ja oli taas kerran tosi hyvää. Pistän sen suoraan tän kaamoksen piikkiin, että tekee mieli herkutella!

Alkuviikosta kävelin Keskuskadulla, ja huomasin että sinne oli ilmestynyt jo jouluvalot. En muista oliko se viime vuonnakin jo tässä vaiheessa kun jouluvaloja alkoi ilmaantumaan, mutta tuntuu kieltämättä vähän aikaiselta kun vasta Halloween oli äsken. Toisaalta kyllä kiva että saadaan jotain valaistusta tähän pimeään!⭐

 
  

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig