lauantai 4. joulukuuta 2021

Villakangastakki

Nyt taitaa olla meneillään viimeiset viikot käyttää villakangastakkia ennen kuin alkaa kunnon talvi, ja on pakko kaivaa toppatakki esiin. Itse oon ainakin sellainen vilukissa, etten hirveän pitkälle talveen rohkene villakangastakki päällä huidella. Paksulla villapaidalla ja huivilla tämänkin takin käyttökautta saa vähän pidennettyä, mutta kohta sekin on auttamatta ohi. Täytyy siis vielä nauttia tästä kaudesta, ja kaikista eri asuvaihtoehdoista, joita villakangastakilla saa aikaiseksi.

Paras aika etsiä villakangastakkeja tai oikeastaan mitä tahansa takkeja, on mielestäni joulun alennusmyynti. Sieltä bongaa monesti laadukkaan takin mukavalla alennuksella. Itsekin teen aina takkiostokseni tuohon aikaan, kuten tämänkin takin, joka löytyi viime vuonna Zarasta puolella hintaa. Muista kuitenkin olla ajoissa liikkeellä, sillä parhaat yksilöt viedään nopeasti!

Yhdistin takkiin mustan pooloneulepaidan, joka on mun vaatekaapin perusvaatteita. Jalassa mulla on mustat suorat housut, jotka ovat olleen kovassa käytössä tänä syksynä. Nämä saa kivasti sopimaan rentoihin arkiasuihin, mutta myös ilta-asuihin juhlavamman topin kanssa. Kengiksi valitsin Vagabondin paksut loaferit, jotka muistuttavat vähän joka puolella somea nähtyjä Pradan mustia loafereita. Näitä pystyy vielä vähän aikaa käyttämään nyt kun maassa ei vielä ole hirveästi lunta.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Meljeanna

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig